O nama

Firma NS SprejTek je osnovana 2016. godine. Bavi se konsultantskim uslugama u poljoprivredi, distribucijom rezervnih delova za prskalice i atomizere, uspostavljanjem tehnologija i sistema precizne poljoprivrede. Jedinstveni smo u načinu ponude rasprskivača (dizni) koji podrazumeva izbor dizne prema kulturama koje tretirate, tretmanu koji vršite i mikroklimatu u kom radite

NS SprejTek zastupa najvećeg evropskog proizvođača rezervnih delova za prskalice i atomizere – firmu Arag. Kompanija ARAG je osnovana 1976. i za ovih četredesetak godina je postala lider u proizvodnji komponenti za prskalice i orošivače. U svom proizvodnom programu firma Arag ima preko 4000 komponenti koji možete naći i na lageru firme NS SprejTek. 

Deo grupe Arag je i firma ASJ spray jet . Spajanjem engleske firme za proizvodnju rasprskivača „International Spray-Jets“ i italijanske firme „ABBA“ nastala je nova kompanija pod nazivom ASJ spray jet  koja u svojoj ponudi ima veliki izbor rasprskivača visokog kvaliteta, pogodnih za tretiranja fungicidima, herbicidima i insekticidima. Široka paleta DVOMLAZNIH RASPRSKIVAČA izdvaja ovog proizvođača u odnosu na sve druge. Visok kvalitet i premium klasa ovih rasprskivača je potvrđena sertifikacijom od strane DLG, JKL i KWF (Nemačka), Enama (Italija), BLT (Austrija), AU i DAE (Danska), IRSTEA (Francuska), CMA (Španija) i mnogih drugih ovlašćenih sertifikatorskih tela širom evropske unije.

NS SprejTek zastupa i nemačkog proizvođača rasprskivača firmu Agrotop. Ova firma proizvodi jedinstvene dvomlazne „turbodrop“ rasprskivače, koji predstavljaju zadnju reč tehnologije kada je u pitanju proizvodnja savremenih antidrift rasprskivača. TURBODROP® tehnologija je budućnost u proizvodnji rasprskivača i kao takva žaštićena od firme Agrotop, koja jedina u svetu proizvodi takve rasprskivače. Firma Agrotop nastupa združeno sa najvećim proizvođačem keramičkih rasprskivača francuskom kompanijom Albuz, te i njihove rasprskivače možete naći u našem prodajnom programu.

Proizvodni programa NS SprejTek je zaokružen sa pumpama italijanske firme Bertolini. Firma Bertolini se od 1918. godine bavi proizvodnjom pumpi za prskalice i atomizere. Jedinstvena tehnologija i stogodišnja tradicija su garant kvaliteta Bertolini pumpi.  

NAŠA MISIJA

Naša misija je da obezbedimo transfer znanja našim partnerima u poslu primene pesticida. Primena pesticida mora biti efikasna, ekonomična i bezbedna po ljude i životnu sredinu. Uspešni smo onoliko, koliko smo odgovorni prema našem okruženju. NS SprejTek želi da bude odgovorna kompanija prema sebi i drugima. NS SprejTek ide u korak sa digitalnim izazovima vremena u kome živimo. Naši stručni saradnici svojim prisustvom na terenu, žele da olakšaju praćenje "tog koraka" našim poljoprivrednim proizvođačima. Želimo da budemo podrška proizvođačima/distributerima mehanizacije, navigacionih sistema, semena, pesticida i đubriva u "velikom poslu" uvođenja tehnologija precizne poljoprivrede.

Naša misija je da budemo stručni konsultant i medijator koji će prema potrebama i mogućnostima naših poljoprivrednih proizvođača olakšati implementaciju tehnologija i sistema precizne poljoprivrede na opšte zadovoljstvo svih.

Upravo gore navedeno je razlog zašto se firma NS SprejTek okrenula tehnologijama precizne poljoprivrede. Zadnjih 3-4 godina pojavio se veliki broj platformi, softvera i aplikacija koji između ostalog nude i mogućnost varijabilne setve, đubrenja i aplikacije pesticida. Ono što nedostaje distributerima tih alata jeste agronomski pristup i razumevanje stanja i problema naše poljoprivredne proizvodnje. Stručna lica, saradnici firme NS SprejTek, su zadnje tri godine posvetili upravo povezivanju digitalnih tehnologija i alata sa zahtevima i mogućnostima mehanizacije, kao i potrebama i znanjem naših agronoma i poljoprivrednih proizvođača. U tom poslu partneri su nam svi proizvođači poljoprivredne mehanizicaje, navigacija, kao i relevantne multinacionalne kompanije.

PRESCRIPTION FARMING – poljoprivreda preporučenih tehnologija i mapa je naša nova delatnost.

Implementacija tehnologije varijabilne setve i aplikacije pesticida PREMA ZAHTEVIMA VAŠE PROIZVODNJE, MEHANIZACIJE I MIKROKLIMATA, je novina na našim njivama i za takav rad vam stojimo na raspolaganju.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija i naš način rada je različit od dosadašnjeg rada u polju primene pesticida na našim njivama. Prodaja rasprskivača (dizni) po kojoj je NS SprejTek najpoznatiji se obavlja uz jasne preporuke tipa dizne, radnog pritiska, norme tretiranja i brzine kretanja. Preporuke dajemo na osnovu vaše setvene strukture i mikroklimatskih uslova u vašem ataru. Značaj takvog načina rada su prepoznale firme kao što su Syngenta, Bayer, Agromarket i Timac Agro i oni su naši partneri u tom poslu. Za njihove preparate i đubriva  formirane su preporuke i informacije o količini depozita koje ostvaruju sa našim diznama. 

Kupovinom pumpe Bertolini, obezbeđujete sebi ne samo izuzetno kvalitetnu pumpu veće i katalog o pravilnom održavanju iste. Jedino firma NS SprejTek svojim kupcima rezervnih delova za prskalice i atomizere obezbeđuje punu pisanu stručnu podršku o pravilnom održavanju i podešavanju komponenti vaše mašine.

Na našem sajtu imate informacije o svim značajnijim bolestima i insektima u ratarstvu i povrtarstvu, kao i preporuke za efikasan i ekološki prihvatljiv odabir rasprskivača. Preciznu specifikaciju tipa dizne, radnog pritiska, norme tretiranja i brzine kretanja vam obezbeđujemo nakon razgovora sa vama i informacija o setvenoj strukturi i mikroklimatskim uslovima.

Samo na našem sajtu vam su vam dostupne informacije o pravilnom održavanju i podešavanju vaših prskalica i orošivača. Detaljne informacije, potpuno besplatno, možete dobiti u našoj centrali.

Nepravilna primena pesticida zagađuje vodotokove, zemljište i ugrožava zdravlje, ljudi, divljači i domaćih životinja. Ako je naše zdravlje samo naša stvar, zdravlje i bezbednost drugih ljudi, divljači i domaćih životinja je od opšteg značaja. Zemlja i voda koju koristimo nisu naši već naše dece i njihovih potomaka. Naša ideja vodilja kod osnivanja firme je da  rad sa mašinama za aplikaciju pesticida, kao i distribucija njihovih komponenti mora biti podržana ozbiljnom edukacijom korisnika.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

NS SprejTek d.o.o. Novi Sad
Đorđa Servickog 17
21000 Novi Sad
nssprejtek@gmail.com
office@nssprejtek.com
+ 381 60 6369 925