Vesti

Zakažite svoj termin za konsultacije o izboru dizni

NOVO U 2021. - ZAKAŽITE SVOJ TERMIN ZA KONSULTACIJE O IZBORU DIZNI prema kulturama koje tretirate, prskalici koju imate i mikroklimatu na vašem imanju.

Zakazivanje možete obaviti putem telefona + 381 60 6369 925 ili mail adrese office@nssprejtek.com ili nssprejtek@gmail.com .

Razvijena nova serija prskalica

U saradnji sa Majevicom napravili smo za Vas MT seriju prskalica. Pogledajte fotografiju nove prskalice.

Saradnja sa DTD Agrar

DTD Agrar iz Lovćenca je prvo imanje u Srbiji koje je zaokružilo veći deo procesa prelaska sa konvencionalne na preciznu poljoprivredu. Više informacije o tome i saradnji sa NS SprejTek nađite ovde.

Upotreba preparata firme Agromarket

Informacije o zaštiti jabuke prepartima firme Agromarket i tehničko-tehnološka rešenja primene okvašivača vin film sa preparatima na bazi bakra, tako da i posle 15 mm kiše ostaju na listovima šećerne repe - nađite ovde.

Saradnja TimacAgro i NSSprejTek

Kako da ostvarite i do 500 kg/ha veći rod pšenice, primenom folijarnih đubriva TimacAgro. Saznajte više o saradnji Timac Agro i NS SprejTek.

Sprovedeno istraživanje sa Bayerom

Ostvarite tonu više roda pšenice po hektaru, kombinacijom Bayer-ovih fungicida i dizni kompanije NS SprejTek. Saznajte više o istraživanjima u pšenici, kukuruzu i šećernoj repi sa kompanijom Bayer.

Rezultati istraživanja sa Syngentom

Za primenu Syngenta herbicida u kukuruzu, suncokretu i fungicida u pšenici preporučujemo tip dizne, normu, brzinu i pritisak. Saznajte više o istraživanja sa Syngentom sprovedenim od 2017. do 2019.godine.

KONTAKTIRAJTE NAS

NS SprejTek d.o.o. Novi Sad
Đorđa Servickog 17
21000 Novi Sad
nssprejtek@gmail.com
office@nssprejtek.com
+ 381 60 6369 925